keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Hörhööntymisiä

Pitkästä aikaa! Ei valitettavasti ole ollut oikein mitään kirjoitettavaa, kun ei ole PL rintamalla tapahtunut mitään :( Nyt on tapahtunut vähäsen jotakin :)
Meillä oli joka kuukautinen yksikönkokous ja käsittelimme veroasioita eli veroilmoituksen tekoa. Osa meni täysin unohduksiin, asiaa oli niin valtavasti, mutta ensi kuussa on onneksi taas kokous missä täytämme yhdessä veroilmoituksen. Kuten olen maininnut, kokouksissa saa aina jotain pientä kivaa. Tällä kertaa sain arvonnasta tämmöisenSuuria tuikkivia, nämä karpalot ovat tosin poistuneet kielletty hedelmä perheestä

Olen puhunut tästä tulevasta kevätseikkailusta joka on 8.3 niin nyt on käynyt super mahtava juttu, että pääsen 7.3 auttamaan näitten kevätseikkailu hommien kanssa! En yhtään tiedä miten autetaan, mutta varmasti pöytien siirtelyä, tavaroitten paikoilleen laittamista yms. Paras juttu on, että siitä saa palkaksi lounaan ja 150e lahjakortin!! Ja ne on jo ensi viikon lopussa, JEE!

Postauksen otsikko kertoo minusta aika paljon. Hörhöönnyn helposti kaikkiin erilaisiin asioihin varsinkin ruokajuttuihin. Ostan herkästi kaikkea ateriankorvikejuttuja, superfoodeja yms. Kaapista löytyy mm. Acerola-jauhetta, acai-marjoja, kaakaonibsejä ja vaikka sun mitä!


Nyt olen hörhööntynyt tähän

Fit+feelgood ateriankorvikepirtelö makuna vaniljakerma. Muita makuja on marjajugurtti ja suklaapähkinä. Olen lukenut tästä paljon hyvää niin ajattelin vihdoin kokeilla. Päädyin vaniljakermaan, koska en pidä jugurtista missään muussa muodossa kuin oikeana jugurttina, jos ja kun juon protskupirtelöitä tai muita vastaavia niiden pitää olla suklaata (koska epäilen kaikkia muita makuja), mutta tähän oli sotkettu pähkinää niin pelkäsin tunkkaista makua ja olen allerginen pähkinöille. Katsotaan miten käy. Heitänkö ensimmäisen kerran jälkeen vesilintua ;)

-S-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti