keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Kevättä rinnassa

Sain tänään lahjakorttitilaukseni.

Vasemmalta oikealle:
*Luovuus kuplat- votiivisomistetrio
*Perfect pet liinavaate - ja huonesuihke
*Tuoksuttomia votiiveja ja tuikkivia
*Luovuus innovaatio- votiivisomistepari

Kävin tänään päällikköni luona, käytiin konsultin peruskoulutus läpi. Eipä siinä oikeastaan ollut mitään ihmeellistä. Melkein kaikki oli jo tiedossa ja jos tulee jotain kysyttävää voin aina ottaa yhteyttä päällikkööni.
Siskollani on sunnuntaina kutsut ja itsellä uupu uudet tuoksunäytteet ja kuvastot niin sain ne lainaan ja sain vähän extra juttuja myös :)


Sain nipun kuvastoja, kaksoset kynttilän (neitsyttä hänellä ei ollut ja horoskooppeja ei ole enään kevään kuvastossa), anopille viime kesän kolmisydän kynttiläpurkki, kielletty hedelmä kynttiläpurkki tuoksuna makea mandariini, uudet tuoksunäytteet ja sytkärin.


Kielletty hedelmä kynttiläpurkit tulevat aina tuollaisessa sievässä lahjapurkissa.

Harmittelin kun tässä kevään kuvastossa ei ollut tuoksua (eikä sitä ollut viime kesänäkään) kiivi-mansikka. Se on ehdoton lempparini. Ilokseni sain tietää ja huomata, että uutuus tuoksu mansikkaunelma on hyvin lähellä tuota kiivi-mansikkaa. Sitä täytyy hamstrata oikein urakalla :)

Tammikuun huipputarjouksena on 40kpl:leen tuikkivapaketti jossa on neljä kappaletta seuraavia tuoksuja:
Valkolumimarja, sitruskuori ja salvia, mansikkaraparperi, ebony oud, kurkku, inkivääri ja minttu, mehukas klementiini, mansikkaunelma, viikunapuu, tropiikin laguuni ja bambu tuulahdus.
Hintaa on vain 19,90e ja kaksi tuikkiva pakettia maksaa jo 21,80, kumpi on kannattavampaa? ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti