keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Siirtyminen isojen tyttöjen sänkyyn

Mä olin pitkään pohtinu, että pitäsikö siirtää A pois pinniksestä ja hommaa sille samanlainen sänky ku Tintilläkin on. Rupes vähän rassaa se nostelu sänkyyn ja pois ja toinen syy oli kans se, että A rupes olee oma-aloitteisesti sänkymyönteinen. Löysin sen nimittäin vähän välii nukkumasta päikkäreitä Tintin sängystä. Tintti oli samaa ikäluokkaa kun A nyt (eli melkee 1,5v) kun siirty jatkettavaan sänkyyn.


Tori.fi:stä löysin samanlaisen sängyn ku Tintillä (Ikean Minnen) ja J kävi sen ystävällisesti hakemassa viime viikolla. Lastenhuoneen järjestys meni uusiks ja piti tehä vähän mittailuja, että toimiiko mun pään sisäinen visio. Sehän toimi paremmin kun hyvin. Ainoastaan pikku pöytä piti siirtää pois sieltä, kun sille ei löytyny enää mitään järkevää paikkaa. Joten mä sain siitä yöpöydän :D


Tv-taso siirty toiselle seinälle ja nyt tuntuu, että siellä olis ehkä vähän enemmän tilaa. Kiiltokuvia postauksessa näkyy millanen järjestys tyttöjen huoneessa oli aikasemmin.
Mites A:lla yöt on sitte menny uudessa sänkyssä? Päikkäreille menee melkeenpä ittekseen, kun sanoo vaan että meeppäs sänkyyn. Tosin nyt sekin vähän vaikeutuu kun Tintti on kesälomalla niin ei olla päikkäri aikaan kaksin.


Jos laittaa tyttöjä yhtäaikaa yöunille siitä ei tuu yhtään mitään. Tintti höpisee vähän välii jotain, vaikka kuinka käskee pitää pään ja silmät kiinni. Ja A vaan villiintyy ja läpsii Tinttii. Viime yönä taistelin A:n kanssa yli puol tuntii, että sain sen nukkuu. Teen yleensä niin, että laitan sänkyyn, toivotan hyvät yöt ja meen istuu trampoliinille selkä siihen päin ja luen esim. jotain lehtee. No tää apina kiipes koko ajan pois ja tuli virnuu siihen trampoliinin viereen. Menin sit hirveen tappelun jälkeen sen viereen istuu ja silittelee sitä. Yritä siinä ny pitää pokeri naamaa ku toinen vaa nauraa, tökkii sormella ja on niin söpönä siinä :D Sitten kun nukahtaa niin ei tuu pois, vaikka heräis (tekee sitä välillä vieläkin). Aamulla vasta tepsuttaa meiän makkariin. Tosin huutaa eka, ettei jää epäselväks, että neiti on heränny.
Minkä ikäsenä teillä siirryttiin/siirrytään pois pinniksestä?
-S

2 kommenttia:

  1. Meillä isompi tyttö siirtyi pois pinnasängystä parivuotiaana. Silloin meillä oli pinnis, josta sai pari puolaa pois ja muksu pääsi itse sänkyyn ja takaisin. Nyt nuorempi tytöistä on vuoden, ja ainakin toistaiseksi nukkuu vielä pinnasängyssä.

    Kivalta näyttää nuo sängyt peräkkäinkin, meillä myös sama sänky tytöllä. Ostin sen heti pinnasängyn jälkeen ja menee varmasti siihen saakka että saa ostaa aikuisten sängyn. 😊

    VastaaPoista
  2. Toinen oli 1 vee ja toinen melkein 3 vee kun siirryttiin isojen petiin ... :)

    VastaaPoista