torstai 7. heinäkuuta 2016

Muuttokuumetta

Se on nyt virallista! Me päästään muuttaa Elokuussa uuteen kotiin! Jippiajee! Heipparallaa kerrostalo-asuminen, heipparallaa yläkerran juopot, jotka kattoo keskellä yötä jalkapalloo ja huutaa ku sikaa tapettais, heipparallaa naapurin rasittava koira, joka haukkuu yhtä soittoo kun posti tulee tai kun se jätetään yksin, heipparallaa rappukäytävän äänet ja heipparallaa saunavuorot! Teitä ei tule ikävä!
Se mitä tulee ikävä on vastapäinen vanhempi naapurin rouva, jonka luona Tintti oli usein kylässä ja piti Tintille ulkona seuraa. Uusi koti ei ole niin lähellä keskustaa ja joudun ottamaan auton käyttöön kun vien Tinttiä kerhoo (hyyii..). Tintin yksi kerhokaveri asuu ihan meiän vieressä ja meistä on tullu tämän äidin kanssa kavereita niin kahvittelu ei enää käy näin helposti. Mutta ei tehdä näistä asioista ongelmia.
Meidän uusi koti on meidän vuokraemännän omistama omakotitalo, josta nyt nykyiset vuokralaiset muuttaa pois. Tästä kämpästä puhuttiin jo Tammikuussa ja nyt vihdoinkin päästäis ens kuussa muuttamaan.
98m2 1-kerroksinen omakotitalo iiisolla pihalla, 2 isoa makuuhuonetta, takkahuone, sauna ja erillinen vessa. Ainoo miinus on, että keittiö on tosi pieni, mut kyllä mä pystyn elämään sen kanssa. Olkkarin puolelle saa laitettuu ison ruokaryhmän nii ei tartte siel keittiössä asuu. Periaatteessa oltaisi mahuttu asumaan tässäkin yli vuosi, mutta naapurit ja vetoinen kämppä oli aika iso syy muuttoon jo tässä kohtaa.
Mua pelotti hirveesti, että se kämppä on ihan hirvee mörskä ku on semi vanhasta talo kyse eikä ulkoo päin mikään luksus. Se onneks yllätti mut tosi positiivisesti. Nyt pääsee hävittää turhii tavaroita ajoissa ja siivoomaan kaappien ylähyllyjä, uunin alta ja sivulta eli just tommosii mitkä voi tehä jo nyt eikä viimisinä päivinä ku sillon on kaikkee muuta tekemistä. En malta oottaa!


-S

2 kommenttia:

  1. Upea uutinen, onnittelut! Omakotitalossa on mukavaa asua lasten kanssa, on tilaa ja rauhaa niin sisällä kuin omalla pihallakin. Teille alkaa ihan uusi elämä! :) T:Tuija

    VastaaPoista