perjantai 29. heinäkuuta 2016

Nyt jo?!

Viime postauksessa hehkutin tulevaa muuttoo ja sitä miten siihen on vielä aikaa, että kerkee siivoo rauhassa. Nooh, me saatiinki avaimet jo tänään eli muutto aikastu viikolla. Ja koska oltiin sovittu kaikkien kavereitten kanssa muutto jeesauksista ens viikolle niin ei voinutkaan olettaa, että kaikki pääsis auttaa jo nyt näin lyhyellä varotusajalla ("Hei, muutto oliski jo huomenna!"). Ja vähän asiaa vaikkeutti myös se ettei saatu appiukon pakuu lainaan, mutta onneks peräkärry saatiin. Meiän autos ei  kylläkään oo peräkoukkuu, mut J:n kaverin R:n autossa on ja se pystyy auttaa.


Kävi kans pari viikkoa sitten semmonen kiva pieni juttu, että astianpesukone päätti sanoo sopimuksen irti eikä ollut tyytyväinen elämäänsä niin päätti pissata vedet lattialle. Sitä vettä oli myös laminaatin alla joten J repi osan laminaateista irti. Kosteusmittaus tehtiin ja kaikkien onneksi vesivahingolta säästyttiin. Nyt saa nähä milloin vakuutusasiat etenee, että tultais pistää lattia kondikseen. Tää kämppä on kyllä meiän hallussa koko Elokuu niin ei oo onneks päivän päälle.
Toisaalta on vähän haikee muuttaa tästä, mut sit taas toisaalta oon oottanu tätä ku kuuta nousevaa nii on vähän ristiriitaset tunteet. Ehkä mua eniten jännittää se, että se kun ei oo vartin kävelymatkan päässä keskustasta niin jämähdän sinne. Toivotaan, että naapurustosta löytyis Tintin ikäsii lapsii, että se sais kavereita siitä läheltä.
Muutto tunnelmiin,
-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti