tiistai 2. elokuuta 2016

Uuden kodin tunnelmia

Ollaan nyt kolme päivää asuttu virallisesti meidän uudessa kodissa. Vanhasta kämpästä haettiin eilen viimisii unohtuneita tavaroita ja siivoiltiin siellä vähäsen. J tekee paremman siivouksen sitten kun rupee maalaa seinii edustus kelposiks.
Lauantaina nukuttiin täällä eka yö ja illalla oli sauna kuumana. Pakko myöntää, että ekana yönä en nukkunu oikeestaan ollenkaan ku jännitin vähän turhan paljon kaikkia pieniä ääniä. Kerrostalossa äänet pystyy pistää naapureitten, rappukäytävän ja liikenteen piikkiin, mutta täällä kun naapurit ei oo seinän takana ja ainoo isompi tie mikä tossa vieressä menee päättyy kotipihoihin, niin onhan se vähän jännää :D


Vanha talo kun on kyseessä niin tää kaipaa pientä pintaremonttia, mikä on ihan ymmärrettävää. Eteisen, keittiön ja takkahuoneen muovimattojen uusimisesta on ollu puhetta ja toivottavasti jos J jaksaa ja kykenee niin tekis sen lomansa aikana. Maalaustakin olis tiedossa, mutta onneks kaikkee voi tehä pikkuhiljaa. Kylppäri ja vessa on rempattu hiljattain niin niistä ei tartte murehtii.


Muuttolaatikoitten purku on vielä vähän vaiheessa ja se on yllättävän raskasta hommaa! Tänää täytyis ottaa asiaks laittaa tyttöjen huone kondikseen tavaroitten/ vaatteitten osalta. Hirveesti kaikkee uutta haluisin tänne nyt kun on tilaa, mutta vararikkohan siinä iskee jos hommaa kaikki kerralla.


Haluisin koko ajan pyytää ihmisii kylään kattomaan tätä uutta kotia, mut toisaalta vieraitten kestitseminen on myös aika raskasta. Varsinkin tän hallitun kaaoksen keskellä.


Tuparit on ehdottomasti pidettävä ja mietinkin, että yhdistän mun synttärit niihin niin tässä olis n. kuukausi aikaa saada kaikki kondikseen. Helpommin sanottu ku tehty ku se kuukausi menee niin äkkiä! Mutta pistetään se onnistumaan :)


-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti