tiistai 23. elokuuta 2016

Mitä kuuluu pikkuveli?

Viikot 22+1 niin mitäs meiän pienelle masukille kuuluu? Ilmeisesti ihan hyvää, ei kauheesti lähteny kommentoimaan asiaa :D Tintti on ihan intona ja kyseleekin välillä, et joko vauva tulee pois masusta? Napero nyt ei tajuu mistään vielä mitään joten on vaan hengessä mukana.
Musta on jotenki vieläki hassuu ajatella, että meille tulee poika. Just siskon kaa eilen puhuttiin, että jännä nähä miltä tää kaveri näyttää, ku ei voi verrata samalla tavalla siskoihin.


Liikkuvainen poika onneks on ettei oo tarvinnu paljoo miettii, että onko siellä ketään. Tän päiväsessä neuvolassa hienosti kuulu sydänäänet ja muutenkin kaikki oli niin ku piti. Mitä nyt hemoglobiini laskee ja nousee ku vuoristorata, mut tuntuu että se on ihan sama syönkö rautaa vai en. Täytyy nyt kumminkin ottaa vitamiinit käyttöön ku ei ne pahaakaan tee. Kunhan muistais syödä niitä :D Lähtöpainoon oli tullu pari kiloo lisää, mut tuntuu että tää maha kasvaa enemmän ku laki sallii. Sf-mitta meni vähän yläkäyrällä, mutta neuvolatäti lohdutti, että näillä viikoilla se on vielä vähän arvailua. Niin vissiin..Laskettuaika mulla on 26.12 niin oon tehny murusen kanssa diilin, että saa syntyä vasta Tammikuussa, koska Joulukuussa on jo synttäreitä niin saa ihan oman kuukauden :) Ja koko mielellään n. 3kg ja 50cm. Tosin tein A:n kanssa myös saman diilin, että on alle 3kg ja 50cm pitkä niin likka päätti, että unissas ja synty 3426g:na ja 53cm pitkänä. Sinne meni ne 50cm vaatteet..
Aika tuntuu kuluvan kauheen hitaasti, vaikka Elokuukin on kohta ohi ja omat synttärit kolkuttaa ovella. Välillä tuntuu, että pää hajoo tähän kotona olemiseen ja kaipas kovasti jotain tekemistä mut en tiiä mitä. Mä en oo mikään puistoissa istuja ja meiän rytmi on kauheen myöhänen verrattuna näiden puisto-äitien, jotka lähtee viemää lapsii päiväunille ku me vasta syödään aamupalaa. Ja ennen kun oon edes kerenny päättä mitä haluisin tehä niin J on kerenny sopii jo omat menemiset tai tulee jotain extemporee juttuja missä menee yömyöhään tai tekee koko päivän jotain omia projektejaan. Ehkä pitäis vaan avaa suunsa ja huutaa mun vuoro! :D Onneks pääsen huomenna syömään entisten työkavereitten kaa nii pääsen vähän nollaamaan.
See you!
-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti