maanantai 29. elokuuta 2016

Pitkästä aikaa ihana viikonloppu

Meillä on ollu kotona viime viikot tosi nihkee tunnelma. Parit riidat saatiin viikon aikana käyntiin, koska edellistä ei oltu kunnolla selvitetty niin tietysti se toinen riita odotti tuloaan. Perjantai-iltana saatiin vihdoin asiat kunnolla selvitettyä pienten huutojen ja itkupotkuraivareitten kautta. J lähti siitä vielä käymään kaverin kaa ulkona niin sain rauhassa itkettyä pahaa mieltä pois. Vaikka asiat on sovittu mä tartten sen oman hetken selvityksen jälkeen A oli jo nukkumassa, mutta Tintti katto piirrettyjä meiän makkarissa ja toi mulle nessua ja sano, että voi soittaa isille ja pyytää sen kotiin, koska äitillä on vielä paha mieli ja äiti itkee. Voin kertoo, että ton pienen uhmakkaan 4-vuotiaan hellyydenosotus ei laannuttanu yhtään sitä niagaran-putousta <3
Lauantai alko paremmin ku hyvin. Oli ihana ilma. Aurinko paisto ja oli lämmintä. Tuntu, että koko viikon paha mieli pyyhkiyty vihdoinkin täysin pois. Lähettiin heti aamupäivästä hakee meille yöpöydät makkariin.


Sitten lähettiin Klaukkalaan Viirin kirppikselle. Löysin muutamat mammavaatteet ittelleni ja A:lle muutaman vaatteen. Vauvalle ei oikein löytynyt mitään. Yhet perus sukkahousut, mutta muuten poitsun vaatevarasto huutaa tyhjyyttä. No on tässä vielä aikaa.
Kirppiksen jälkeen maistu pieni mättöruoka ja maha täynnä oli hyvä ajella kotiin. Loppuilta meillä meni pihahommissa. Leikattiin nurmikkoo ja haravoitiin. Oli ihan hirvee tuuli, mutta saipa lapset touhuu pihalla.
Sunnuntai meni ihan kotosalla ja mä oon viikonloppusin aika huono laittaa ruokaa, haetaan yleensä hampparit, pizzaa tai syödään koko päivä vaan sipsii ja namii :D Nyt sit tein kunnon pataruoan ja jälkkäriks omenapaistosta (naapurin omenapuu ikävästi tiputtaa omenoita meiän pihalle :D). Sattu olee vielä jätsii pakkasessa. Oli kyllä ihana syödä koko perheen voimin.

Toivottavasti näitä perheen kesken vietettyjä viikonloppuja tulee useemmin ja ne olis muutakin kun molemmat nenä kiinni puhelimissa ja lapset kattoo vaan piirrettyjä. Lasten kanssa täytyy olla enemmän läsnä ja Tintti nautti kovasti ku J oli sen kanssa potkimassa palloa ja pyöräilemässä. Niiden täytyis viettää enemmän aikaa kahestaan, koska Tintillä menee hermot siihen kun A on koko ajan pyörimässä jaloissa ja kyllä sen huomaa miten kovasti kaipaa isin seuraa. Vaikka raivoo siitä jos isi hakee kerhosta eikä äiti :)
-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti