torstai 12. joulukuuta 2013

Joulu tulee, oletko valmis?

Aika menee kun siivillä ja ensi viikko onkin viiminen viikko ennen joulua. Olevinaan aloitin joululahjojen hankkimisen ajoissa, mutta nyt huomaan, että osa lahjoista vielä uupuu ja aika meinaa loppua kesken. Onko muilla samoja ongelmia?
Pidin maanantaina Partylite kutsut, jotta halukkaat saisivat vielä tavarat ennen joulua. Monen piti tulla, mutta valitettavasti perumisia tuli enemmän kuin tulijoita. Tässä pieni kuvakollaasi:
Tuo Pieni Lumikko -somiste tuikkivalle oli ehdottomasti suosikkini. Se on niiin söpö!
Joulun kyyhkyset -somiste tuikkiville olivat yllättävän kevyet, luulin että paketti oli ihan tyhjä.
Pohjoisen tunnelmaa -äidin rakkaus (jääkarhut) somiste on toinen suosikkini
Tästä pöydästä halusin hieman jouluisemman ja onnistuin siinä ihan kivasti :)

Partyliten lahjakortti on vieläkin matkalla ja tänään pläräsin kevään kuvastoa ja kirjoitin ylös kaikkia somisteita mitä pitäisi tilata ja yhtäkkiä summa oli yli 250e (150e lahjakortti on tulossa) eikä siinä ollut edes näitä välttämättömiä juttuja kuten tuoksunäytesalkkua, kuvastoja, tarjouslehtiä, tuoksunäytteitä, logo-tuotteita yms. Pitää siis vähän karsia :D

Tammikuulle olisi VASTA kolmet kutsut tiedossa ja yritän kovasti ylipuhua mamaa pitämään kutsut. Emäntänä olo ei vaadi muuta kuin pyytää ystäviä/tuttuja kylään ja tarjota kahvit. Pullatkin voi ostaa kaupasta. Konsultti (eli minä) hoitaa loput. Ja emäntää hemmotellaan AINA! On tarjouksia pelkästään emännille (tai isännille) ja myynnistä 20%:lla tai 15%:lla (250 eurosta 50e) emäntä saa valita tuotteita veloituksetta. Eikö olekkin ihanaa saada ilmaiseksi tavaraa? Nyt kaikki vaan kutsuja pitämään! Minut saa kiinni partyliten kotisivujen kautta ( www.senjaolenius@partylite.fi ), sähköpostilla tai laittamalla viestiä blogiini :)

Eiköhän tässä ollut kaikki tällä erää!

P.S. Sain viimeinkin puhuttua pomoni kanssa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti