tiistai 17. joulukuuta 2013

Lahjoja

Sain tänään Partyliten lentolaukun, jee! :) Sain  tämän, koska sponsoroin ensimmäisen kolmen liiketoimintakuukauden (aloituskuukausi + sitä seuraavat 3 kokonaista kuukautta) aikana uuden konsultin.

 Tyylikäs turkoosi jossa lukee isolla Partylite

 Oli aluksi ongelmia miten saan lukon auki, mutta se olikin liian helppoa :D Vielä en osaa vaihtaa siihen numeroyhdistelmää ja ohjeetkin ovat englanniksi.

Oli sisältä hyvän kokoinen ja heti Tirpan piti päästä vetelemään laukkua ympäri huushollia. Nyt täytyy äkkiä lähteä matkalle, että pääsee testaamaan tätä :)

Eikä ne lahjat siihen vielä loppuneet! Postinpojilla riitti hommaa, kun kaksi kertaa joutui tuomaan tavaraa (Partyliten tavarat tulevat aina kotiinkuljetuksella).
Joka kuukausi vaihtuu Sponsorointilahja ja marraskuussa se oli Olea-Hurricane. Kun näin kuvan olin vähän nihkeä, koska ei ollut kamalan kiva, mutta kun sain niin sen on se kyllä upea!

Mukana tuli pussillinen koristehelmiä jotta pilarikynttilän voi asettaa tukevasti. Korkeutta on 27cm. On paljon isompi kuin kuvittelin.
Sisälle laitoin pienen pilarikynttilän (valkoinen tee ja kuusi). Hieno! Vai mitä? :) Pakko mainita, että kuvastohinta on 129e.
Joulukuun sponsorointilahja on Puutarhakeidas-jalusta ja lasinen Hurricane (kuvastohinta 149e). Sekin on niin upea! Tahtoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti