keskiviikko 4. joulukuuta 2013

...

Tänään tuli ensimmäinen Partyliten palkka! Hieman vajaa 90e. Ajatella, että olen ihmisten (tai omassa kodissa) luona esittelemässä upeita somisteita ja mahtavia kynttilöitä, nautin hyvästä seurasta ja kahvitarjoilusta ja siitä vielä maksetaan! Voiko olla mitään parempaa? Totta kai myynnit vaikuttavat näihin tuloihin, mutta tämä on vähän niin kuin "ylimääräistä". Koskaan ei tiedä paljonko tulee niin ei voi elää vain sen varassa, ainakaan näin aluksi. Tällä "ylimääräisellä" sain maksettua sähkölaskun, jipii! :)
Palatakseni edelliseen postaukseeni. Mietitte varmasti (olettaen, että joku lukee tätä blogiani) miten kävi tämän mieltä kaivertaneen keskustelun pomoni kanssa. Ei niin mitenkään! Ei mennyt käsikirjoituksen mukaan sitten alkuunkaan. Harjoittelin vielä peilin edessä tätä keskustelua ennen kuin menin työpaikalleni. Sydän hakkasi tuhatta ja sataa kun kävelin pomoni toimistoo. Huikkasin nopean moin ja sain vastaukseksi vain "mmm.." Oli hän niin keskittynyt hommiinsa. Tuntui kuin taju lähtisi ja ajattelinkin odottaa, että hän saisi hommat tehtyä ja saisin hermoni kuriin. Jonkin ajan kuluttua pomoni tuli toimistostaan kun jutustelin työkaverini kanssa. Oli tapahtunut paljon asioita vapaapäivieni aikana mitkä piti käydä läpi niin unohdin puolet mitä piti sanoa ja lopulta se kaikki tuntui tosi turhalta.
Tämä asia ei silti häviä mihinkään vaan se pitää käydä läpi jossain vaiheessa. Muuallakin kuin mielessäni tai omalle peilikuvalleni.

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti