tiistai 28. tammikuuta 2014

Sitä tätä ja kaikkea muutakin

Kauhee, kun tää aika rientää enkä edes blogiani kerkiä päivittää!
Hirveästi on kerennyt tapahtumaan ja täytyy pistää kuvia koneelle niin saadaan vähän muutakin kun pelkkää tekstiä :)
Olin viime lauantaina mieheni siskon mukana, kun hän piti ensimmäiset Partyliten kutsunsa. Olen hänen sponsorinsa ja pidän hänestä ns. Huolta. Tosiaan oli ensimmäiset kutsut ja muutenki uusi Partyliten parissa niin ei luonnollisesti osannut kertoa kaikkea, kun vieraiden joukossa oli yksi joka ei kamalasti tiennyt tästä. En ole itsekkään puhunut vielä kertaakaan täysin vieraille ihmisille niin kyllä sitä jänskätti, kun puheenvuoro siirtyi minulle. Kutsut menivät kaikin puolin kivasti ja kutsut olivat pätevöityneet (250e myynti + yhet jatkokutsut).

Lootuksenkukat, perfect pet liinavaate suihke, lämmin sydän somiste ja luovuus ylevä olivat minun ja muut hänen.


Kielletty Hedelmä kynttilälaseissa votiivit ovat aivan omiaan <3


Eilen olin meidän aluekokouksessa jossa käsiteltiin ensi kuun asioita ja puhuttiin sponsoroinnista. Tykkään tosi paljon käydä kaikissa meidän alueen jutuissa, koska niistä saa hirveästi lisätietoa, tutustuu paremmin kollegoihin (laitoin eilen kaveripyynnön facebookissa ikäiselleni tytölle, joka asuu vantaalla) ja yleensä saa jotain pientä kivaa ;) eilen kaikki sai valita ScentPlus Meltsin ja minä valitsin tuoksun Mangotini. Se taisi olla viime kesän tuoksu ja aik makea niin melkeenpä harmittaa, etten ottanut jotain vähän.. Kevyempää :D


Laululintu tuoksulyhty

Jos käytät tuoksulyhdyssä veteen laitettavia tuoksutippoja tai tms. Öljyjä niin pahimmassa tapauksessa kaikki vesi kerkiää haihtumaan ja lasi onkin rikki. ScentPlus Meltsit eivät haihdu ja suositus on käyttää 2 palaa. Kun haluaa jäähtyneen meltsin irti laita se hetkeksi jääkaappiin jaa paina reunoista niin se lähtee kokonaisena irti.Toinen kiva juttu minkä sain oli tämä söpö Partyliten silikoninen kukkaro. Väreinä oli limen vihreä, oranssi ja tämä vaaleanpunainen. Söpööö! ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti