lauantai 27. helmikuuta 2016

Home sweet home

Laitan hieman kuvia meidän kodista. Nyt on ihanaa sisustella, kun sitä tilaa on tällä kertaa 72m2. Kaikki ei ole vielä kohillaan, mutta hiljaa hyvä tulee :)

Enempää ei edustavia koti-kuvia löytynytkään. Myöhemmin sitten :) Nuo Vallilan Pupulus verhot ovat uusin ostos ja ne ovat tyttöjen huoneessa. En aikaisemmin välittänyt Vallilasta kun jotenkin ajattelin että heillä on vain synkkää Kelohonkaa ja sekavakuvioisia kankaita. Kuinka väärässä olin! Ensin meille tuli Vallilan Lace-matto ja sitten nuo verhot. Olisi paljon muutakin, mutta katsotaan nyt :)

Tänään ollaanki J:n kanssa päivitelty mun blogin ulkoasua, että siitä tulisi vähän oman näköisempi. Pahoittelen sekavuutta, kun on vielä vähän vaiheessa :) Käytiin myös päiväkahvilla uusien tuttavuuksien luona. Lähestyin tätä uutta ystävää facebookin kautta. Pitkään mietin kuinka voi aloittaa keskustelun tuntemattoman kanssa ilman, että kuulostaisin ihan sekopäältä. Siitä se sitten lähti ja huomasin, että viestittelimme yömyöhään ja useampana yönä. Kuulostipa mielenkiintoiselta :D Ja mikä hauskinta meidän molempien miehet on samassa työpaikassa! Jos haluatte kurkistaa hänen elämäänsä menkää osoitteeseen: www.riiksus.blogspot.fi
                                      -S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti