lauantai 16. huhtikuuta 2016

6. hääpäivä

Mulla ja J:llä oli kuudes hääpäivä Perjantaina. Kauheesti oli suunnitelmii, että mitä tehtäis, koska meillä oli tiedossa lapsi vapaa viikonloppu, J:n sisko otti pikku missit yökylään. Päätettiin lähtee käymään Hangossa kiertelee kaupunkia ja  syömään. Matkan varrella poikettiin muutamalla kirppiksellä.Arkkitehtuurisesti Hanko oli tosi kaunis kaupunki. Kumpikaan ei ollu aikasemmin käyny niin käveltiin pitkin keskustaa ja etittiin samalla jotain hyvää ruokapaikkaa. Harmi ettei kukaan ollu kertonu (kun vasta jälkikäteen), että Hanko on täysin kesäkaupunki joten kaikki paikat oli KIINNI! Ja keskuta oli ihan autio!


Loppupeleissä käytiin S-marketissa ja haetiin juotavaa, kolmio-leivät ja Rocky Road-"kakkua". Meillä ei tosin ollu mitään millä sen ois leikannu niin J vähän hyödynsi työkaluja. Hätä se keinot keksii :DLähettiin ajelee kohti Vantaan Flamingoa, että päästään johonki ruokamestaan mikä on takuuvarmasti hyvä. Molemmilla kauhee nälkä nii ei viittitty lähee arvailee oisko vierus kunnissa jotain hyvää mestaa. Chigo'sissa oli hyvät ja täyttävät ruuat.Mä olin kylmettäny itteni siellä Hangossa ihan kokonaan, että palelin vaan loppuillan.  Siellä kävi koko ajan kylmä tuuli ja mulla oli ihan selkeesti liian vähän päällä. Oli luksusta päästä omaan sänkyyn lämpimään. Tää hääpäivä ei menny ihan suunnitelmien mukaan, mutta saatiinpa nauttia toistemme seurasta ja opittiin, että Hankoon mennään kesällä!
-S

2 kommenttia:

  1. Juu, Hankoon kannattaa mennä lämpimänä kesäpäivänä mutta EI maanantaina. Meidän tutustuminen kyseiseen paikkaan meni täysin poskelleen. Vettä satoi koko ajan taivaan täydeltä ja koska oli maanantai, oli nähtävyydet kiinni. P reissu mutta tulipa käytyä! :D T: Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että jonkun muunkin Hanko-reissu ei menny niin ku Strömsösä :D

      Poista