perjantai 22. huhtikuuta 2016

Offline

Meillä katotaan ihan liian paljon telkkaria, pelataan puhelimella tai roikutaan netissä/ somessa. Joten ajattelin sitten eilen aamulla, että tää päivä pyhitetään offlinelle! Miten meni? Nooh.. Hyvin ja huonosti.
Aamulla Tintti ei kattonu piirettyjä tai pelannu puhelimella, vaikka kovasti halus. Selitin, että tänään on semmonen päivä, että tehään kaikkee muuta. Syötiin normisti aamupalat, käytii suihkussa, ja leikittiin Tintin uutta lemppari leikkii  "Karhu nukkuu". Kiitti tästä systeri. Ulkona oli vihdoinki hyvä ilma nii mentii päiväruuan jälkeen ulos. Ihan hyvin meni tähän mennessä, mutta houkutus kävi liian suureksi ja tuli tsekattuu sähköposti siinä hiekkalaatikon reunalla.


Yleensä kun oon vieny Tintin kerhoon A menee päikkäreille ja mä jumittaudun koneelle tai telkkarin eteen. Nyt telkkari pysyi kiinni samoin kone ja menin itekki ottaa pikku nokoset. Okei, pläräsin ihan hetken Facebookia..


Tintin kerhon jälkeen mentiinkin suoraan kattoo J:n kummityttöä. Ajomatkalla Tintti pelasi hetken mun puhelimella. Hups. Perillä keskityttiin aikalailla tähän ihanaan pieneen tyttöön. J:llekkin tuli ihan tippa linssiin. Oli kyllä syötävän suloinen pieni prinsessa! Hirveästi onnea vielä kerran tyttösen vanhemmille <3


Kotiin kun palattiin niin telkkari meni päälle ja Facebook lauloi. Pitihän se nyt Salkkarit kattoa.
Täytyisi ottaa useammin tavaksi pistää elektroniikka sammuksiin, kirjautua ulos somesta ja keskittyä tärkeämpiin asioihin. Varsinkin illalla ennen nukkumaan menoa. Monessa paikassa on ollut kirjoitusta siitä kuinka puhelimesta tuleva sinivalo haittaa nukahtamista. Sitä ei vain ota turhan tosissaan ja helppoa se on sängyssä maatessa tsekata ne uusimmat päivitykset. Skarpataan yhdessä.


-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti