keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Olipa kerran vaseliini...

Olipa kerran puolikas purkki vaseliinia. Vaseliini purkki eli rauhallista elämää, kunnes eräänä kauniina kevät päivänä vaseliini kohtasi TAAPERON!


Tämä hirmuinen taapero levitti viattoman vaseliinin ympäri vaseliinin kotia, naamaansa, hiuksiinsa ja taisi jopa syödä osan!


Mutta vaseliini oli ovela. Taapero ei tiennytkään, ettei se lähde hänen hiuksista ihan helposti. Taaperon hiukset jouduttiin pesemään ei yhden kerran ei kaksi kertaa vaan jopa kolme kertaa!  Ei auttanut shampoo, ei vauvaöly eikä Fairy, vaseliini sen kuin pysyi tukassa.
Taapero joutui tyytymään kohtaloonsa ja jättämään vaseliini hiuksiinsa ja toivomaan, että se lähtisi ajan kuluessa. Mitä opimme tästä tarinasta? Älä koskaan jätä vaseliinia vartioimatta!

The End!
-S

2 kommenttia:

  1. Voi teidän Taaperoo. Miten saikin käsiinsä Vaseliiniin?? Oli kenties liian alhaalla äidin jäljiltä :)) Kaikki on niin pakko muistaa laittaa niin ettei Taapero pääse niihin eikä myöskään Isosisko ;)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä täysin äitin syytä, että vaseliini parka on mennyttä kalua. Isosisko nauro vaan vieressä :D Onneks tukka on nyt suht hyvä. Saanu hinkattuu ylimääräset rasvat pitkin huonekaluja :D

      Poista