sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vappu brunssi ja Geokätköilyä

Appiukko oli kutsunu meidät vappu brunssille. Mikäs sen parempaa, kun ei tarttenu miettii ruoka politiikkaa kotona :D Tintti tykkää tosi kovasti käydä ukin luona, kun heillä on iso takapiha missä kelpaa juoksennella. Samantien kun päästiin perille Tintti otti kengät ja sukat pois ja alotti päättömän juoksemisen. Saipa vähän kulutettua tota loputonta energiaa.
Pöytä oli laitettu oikein koreeks. Oli tortilloja monilla täytteillä ja hodareita. Tytöt oli vähän malttamattomia syömään ku oli niin paljon häppeninkiä. Ilma oli tosi upee ja lämmin niin kaikki maistu extra hyvältä terassilla syötynä. Jälkkäriks oli ite tehtyjä donitseja ja täytekakkua. Kyllä sitä taas tiesi syöneensä :D


Ennen, kun lähettiin kotiin käytiin pyörähtämässä Rajamäen tykkitorneilla. Tykkitornit on aikoinaan rakennettu puolustuspesäkkeiksi. Tornin huipulla on ollut tykki tai tykkejä, jota Rajamäen rykmentti käytti.


J vähän ihmetteli, kun en tienny näistä. Oon asunu Nurmijärvellä (tarkemmin sanottuna Klaukkalassa) suurimman osan elämästäni ja on hirveesti paikkoja missä oon käyny vasta sillon, kun ollaan J:n kanssa ruvettu pyörimään. Kun tutkiskeltiin näitä torneja niin siellä oli pari tyyppiä etsimässä geokätköjä. En oo koskaan pahemmin tutustunu tähän kätköilyyn niinpä J latas sen softan puhelimeen ja käytiinkin ettii yks kätkö. Sanottiin Tintille, että isillä on aarrekartta puhelimessa niin käydään ettimässä aarretta. Vähän matkan päästä löydettiinki semmonen geokätkö.Meillä ei ollu nyt mitään mitä laittaa sinne vaihdokiks niin annettin olla. Tää vaikutti kyllä ihan hauskalta niin aateltiin lähtee joku päivä ettii meiän kulmilta noita geokätköjä. Käytiin vielä J:n velipuolen luona iltakahvilla, kun oltiin siinä holleilla. Tytötki pääsi viel hetkeks leikkii pihalle.


Kuinkas teidän vappu?
-S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti