keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Yhtä juhlaa

Kesä tuppaa yleensä olee sitä kuuminta juhlasesonkia ja mekin saadaan osamme siitä. Millon on synttäriä, valmistujaista jne. Kuten mainitsin postauksessa Aika kultaa muistot että vietetään mamman 5-kymppisiä ja meillä oli aivan mahtava lahja sille mitä J oli hautonu jo pitkään. Vihdoinkin voin paljastaa sen myös teille!

J teetti kaverillaan äitille pöllökorvikset ja siihen sopivan rannekorun (äiti on true pöllöfani)! :) Tietysti piti ettii hyvä rasia niille ja ei lahja oo mitään ilman kunnon kukkapusikkoa. Nessutkin ostettiin ja oli kyllä lähellä, ettei pakettia tarvinnu avata oli äiti sen verran otettu. Mä osallistuin sen verran koko lahjaan, että kirjotin kortin :D Mulla on samantyylinen rannekoru, mutta kivillä minkä sain pari jouluu sitten lahjaks ja samalla, kun J tilas äitille noi korut tilas mullekkin rannekoruun mätsäävät korvikset (ihan muuten vaan) <3
Mä suunnittelin pitkään, että pitäisinkö pienen puheen jos tulee joku hyvä rako ja uskaltaisinko, mut niin mä vaan menin pois mukavuusalueelta pidin pienen puheen ilman lunttilapua. Sydän hakkas kyllä tuhatta ja sataa ja ääni värisi, mutta oli se sen arvosta :)
Kuvii ei tullu otettuu ihan kauheesti, ku keskityin syömiseen, tanssimiseen ja seurusteluun. Pikku likat ei ollu sekunttiikaa paikallaan, että niistä ois saanu otettuu mitään todistus aineistoo.  Alkuillasta  J soitti sen siskolle ja kysy voisko ottaa tytöt yöks, että saatais olla kahestaan ja nauttii rauhassa noista synttäreistä. Ei tarvinnu koko aikaa juosta perässä ja kieltämässä ja sai juoda teenki lämpimänä.

Äiti oli tilannu sen mekon EMP:ltä ja musta se oli tosi ihana! Täytyy kysyy jos se lainais sitä mulle joku kerta :D Pikkuveljen kaa oli ihan must ottaa selfie ;) Harmi ettei tullu otettuu mitään perhepotrettii meiän possesta, mut saatiin sentää yhteiskuva musta ja J:stä. Oli taas yhet isommat bileet missä ei tullu otettuu limuu vahvempaa. Toisaalta ehkä ihan hyvä vaan, olis menny seuraava päivä kumminkin harakoille. Mutta oli kyllä tosi hyvät juhlat ja ois voinu kyllä viihtyy pidempääkin, mut nyt ku oli mahollisuus nauttii toistemme seurasta ilman lapsii nii pitihän se käyttää hyväks. Seuraavana aamuna sai nukkuu ihan rauhassa niin pitkään ku nukutti eli puolille päivin :D
Seuraavalla viikolla oli mun siskon nuorimman tytön 1v synttärit. Eli pelkkää partyy.Eikä nää juhlat tähän pääty. Kesäkuun alussa mennään J:n pikkuserkun valmistujaisiin ja juhlitaan J:n 26v synttäreitä. Puolessa välissä kuuta on J:n kummitytön ristiäiset ja seuraavana päivänä pidetään Tintin 4v synttärit. Heinäkuussa on siskonpojan 12v synttärit. Huh, tuleekohan muita juhlia vielä siihen väliin? Onko teillä kesä pelkkää juhlaa?
-S

4 kommenttia:

 1. Nyt vihdoin tulin katseleen sun kuvia juhla-aiheesta ja se mun lahja postaus oli tosi ihana. Mä niin tykkäsin mun koruista. Ihan huippua :))) Aina kannattaa juhlia kun vaan ikinä on aihetta <3 Onko A:n kieli jo parantunut? Ainakaan eilen ei haaverista ollut tietoakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kielen haavasta ei oo enää tietoakaan :) Jos oikein kyylää niin saattaa pienen jäljen nähä.

   Poista
 2. Oiii kuinka kaunis mekko juhlakalulla! Sopii täydellisesti. Lahja oli varmaan mieluinen! T:Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkäsin kovasti siitä mekosta ja kuulemma lahja oli ihan paras ;)

   Poista