perjantai 27. toukokuuta 2016

Puppy love

Eilen oli vihdoin ja viimein kauan odotettu neuvola. Jeij! Ihan perus jutut vaan käytiin läpi, suvun/ perheen sairaudet mitkä pitää ottaa huomioon, raskaus ajan liikunta/syöminen, verenpaine, hemoglobiini ja paino. Mä tykkään tosi paljon mun ns. uudesta neuvolatädistä, jonka tuli mulle joku vuosi sitten kun neuvola vaihtu ja edellinen jäi eläkkeelle. Ei siis haittaa, vaikka siellä vierähtäis tunteja :) Parasta koko käynnissä oli, kun kokeiltiin kuultaisko jo nyt sydänäänet. Näillä viikoilla (9+3) kohtu on vielä niin alhaalla ettei oo mitään takuita, että kuuluis. Ei saatukaan kuuluviin, mut mittauslaite sai muutamaan otteeseen näkyviin sykkeen joka oli reippaasti yli 130. Eli on siellä elämää sittenkin <3 Ens viikolla pitää soitella aikaa ultraääneen ja mennä verikokeisiin.
Mun täti kasvattaa pieni muotosesti Havannankoiria ja käytiin eilen kattomassa 5vko ikäsiä pentuja. Aivan ihania lutupalleroisia! Tytöt oli ihan liekeissa.

Tintti ihastu kovasti tuohon kermanväriseen ja halus koko ajan sen syliin. A oli välillä ihan innoissan, mut sit rupes hermostuu ku niitä pentuja tulivaan kimppuun :D Kuusi ihanaa vauvaa joista 4 oli tyttöjä ja 2 poikia. Kaikki (valitettavasti) pääsevät uusiin koteihin muutaman viikon päästä. Tämä oli toinen pentue minkä tätini oli astuttanut, mutta viime kerralla tuli vain kaksi pentua. Ehkä seuraavasta pentueestä tätini pitää yhden pennun itsellään ;) Jos kiinnostuit rodusta niin käy kurkkaamassa tätini nettisivut johon pääset tästä linkistä 

Hyvää viikonloppua!
-S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti