lauantai 28. joulukuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Nyt on joulu juhlittu ja uusi vuosi kolkutteleekin oven takana. Oliko kaikilla lukijoilla hyvä ja rauhallinen joulun aika? Pikkuveljeni oli kihlattunsa kanssa meillä viettämässä joulua. Nyt meitä oli 4 ja puoli henkeä syömässä jouluruokaa :) Tein kaikki laatikot tänäkin vuonna itse, vaikka olinkin töissä vielä 23.12, luonteeni ei vain anna periksi ostaa kaupasta. Ostettiin vain pieni piknik-paisti, koska ei sellaista 6 kilon kinkkua saa tuhottua sitten millään. Harmittaa ettei tullut otettua yhtään valokuvaa, kun kaikki kävi niin äkkiä ja Tintti ei pysy sekunttiakaan paikallaan, että saisi jonkinmoisen kuvan otettua.


                     Lumottu juhla- kynttiläsomiste

Sain viimeinki Partyliten 150e lahjakortin mitä odotin koko marras- ja joulukuun. Nyt pitääkin odottaa, että palkka tulee, koska tilausta kertyi lähes 200e ja kaikki siitä on niiiin tarpeellista :)

Palkasta puheenollen päästäänkin tähän kestoinhokki aiheeseeni eli työhöni. Eilen olin niin varma, että tänään irtisanoisin itseni ja puhuin äitini kanssa aiheesta pitkät pätkät. Olen hakenut erästä paikkaa ja viimeistään 12.1 saan kuulla mitä kävi vai kävikö mitenkään. Joten mietin ja pohdin, että otanko riskin ja irtisanoudun nyt, pidän sormet ja varpaat ristissä, että saisin tämän uuden sen paikan. Valitettavasti en vain voi tehdä niin. Tulee niin kova taloudellinen tappio. Kituutan tuolla siihen asti, että puolisoni saisi töitä tai itse saan uuden työn. Tänään oli yllätys yllätys taas kaikki ihan päin hemmettiä. Pomoni oli ollut reilu kolme viikkoa poissa (kaksi sairaslomalla ja yhden toisessa toimipaikassa). Tänään kun oli perus lauantai-kiire ja meitä oli kolme töissä sanoi hän tosi kannustavasti, että näillä myynneillä pitäisi kahden pärjätä, mutta niin ei voi tehdä, koska tiedän että tämä paikka kaatuu muuten. Kiva... Täytyy hakea vuoden alussa sairaslomaa ihan mistä tahansa kun ei nyt flunssakaan iskenyt :)

No täytyy katsoa mitä tapahtuu, toivoa parasta ja pelätä pahinta. Pitäkää tekin sormet ja varpaat ristissä, että saisin uuden työpaikan!

Hyvää uutta vuotta kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti