tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kiiltokuvia

Tavarat omilla paikoillaan. Puhtaat lakanat pedatuissa pedeissä. Pyykkikori tyhjä ja pyykit viikattu kauniisti kaappiin. Lastenhuoneessa lelut laatikoissa. Tiskit tiskattu. Lattiat imuroitu ja pesty niin, että niiltä voisi syödä. Ei pölyä missään. Kauniit koriste-esineet esillä ja narsissit maljakoissa. Mutta kun aina vaan ei jaksa.


Tykkään kyllä siivota ja pitää paikat järjestyksessä. Enkä siivoa ainoastaan vieraita varten. Onhan se kiva laittaa kuvia siisteistä ja ihanista kodeista, mutta eiköhän kameran suljettua niissäkin kodeissa käy pyörremyrsky edes joskus.
Meillä naperot sotkee sitä mukaa kun saa siivottua, mutta semmosta se on. Pyykkikään ei pesemällä lopu. Juuri kun kori on tyhjä, löytyy miljoona viis sataa sukkaa, housua ja paitaa sängyn alta jemmasta. Ja kaikki eri väriä ettei varmastikkaan voi pestä yhdellä kerralla. Tai ei ole tilaa kuivattaa.

Näitä picasson taideteoksia on ihana löytää pitkin seiniä ja tietenkin kun lähtee putsaamaan niin maali lähtee samalla.
Olisi kiva pitää kukkia ja ruukkukasveja, mutta joko ne revitään pöydältä alas, syödään mullat, nypitään kukinnot tai silitellään hengiltä "Äiti minä vaan silitän sinun kukkiasi". Jep jep!

-S

1 kommentti:

  1. Hahahah niin tuuttua :D

    Joka päivä joutuu siivoomaan, mutta joka ilta se koti näyttää myös samalta kun aamulla eli sotkuiselta :D

    Nyt oon alkanut siivoomaan keittiön sekä aamulla ja illalla ja iltaisin sitten kaiken muun, jotta aamulla oisi kiva herätä puhtaaseen kotiin :D

    VastaaPoista