keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Partypapiidipaadi

Olin viikonloppuna mun äitin ja tädin kanssa vähän bilettämässä. Päällimmäinen tarkoitus oli kumminkin mennä katsomaan Jussi Rainioo ja Ressu Redfordia Vantaan Tulisuudelmaan. Oltiin viimeks äitin kaa kahestaan joulukuussa, kun siellä oli ysäribileet ja meillä oli bilepaketti eli hotellihuone ja rannekkeet keikalle. Sillon se oli kyllä ihan huippuu. Tällä kertaa saatiin äitin siskokin houkuteltuu mukaan.


Käytiin vielä syömässä ennen kun siirryttiin varsinaisesti baarin puolelle. Viime kerralla mentiin niin aikasin syömään ettei pöydän saamisessa ollu ongelmaa, klo oli 19, mutta nyt kun klo oli 22 niin olisi pitänyt olla pöytävaraus sillä saatiin odotella tovi jos toinenkin. Niin pöytää kuin ruokaa. Ja kaiken lisäksi mun hampparinpihvi oli niin suolanen, etten syöny sitä kokonaan. Oon liian kiltti valittamaan mistään eikä meillä olis ollu aikaa odotella mitään uutta ruoka-annosta.

Päästiin sitten vihdoin ja viimein baarin puolelle eikä siellä kyllä vielä ketään ollut. Kuten mainitsin viime kerralla oli ysäribileet ja silloin 90-luvun musiikki kuului asiaan, mutta nyt soi myös saman tyylinen tunnistamaton musiikkihelvetti. Luulisi että dj:n listoilla olisi suosituimmat tanssihitit mitä radioissakin kuulee. Tai sitten en vaan käy enään niin usein ulkona. Yhden jälkeen alkoi tapahtua.

Nyt kun on kaksi kertaa suht lyhyen ajan sisällä käynyt katsomassa samaa yhtyettä niin mietin, että miten jotkut jaksavat lähteä ympäri Suomea tai maailmaa kuuntelemaan samaa esiintyjää. Biisit ja esityssisältö ovat kumminkin suhteellisen samanlaiset. Tosin tällä kertaa tunnelma ei ollut niin hyvä kuin edellisellä kerralla. Mutta ehken ole niin suuri fani kuin esimerkiksi Antti Tuiskun :D
Seuraavana aamuna kun juteltiin tästä niin oli äitikin vähän sitä mieltä ettei ollut kamalan hyvä eikä itse ainakaan halua tulla enään tuonne Tulisuudelmaan. Oli myös sitä mieltä, että dj:n musiikki oli muuta kuin hyvää. Ennen pilkkua tuli max. 3 tunnistettavaa hittiä jotai pystyi kunnolla tanssimaan.


Sunnuntaina juhlittiin vähän lisää nimittäin mun siskon pikkuinen tyttö täytti 7v. Aika menee vaan niin hurjaa vauhtia. Tän viikon sunnuntaina on taas juhlittavaa, kun mun serkku valmistuu kosmetologiks ellen nyt ihan kauheesti valehtele :D Lupauduin tekee suklaakakun, samanlaisen tein mun tädin puutalkoisiin kun oli jääny omilta synttäreiltä aineksii yli. Se oli kyllä tosi hyvää. Tosin ohjeen oon hukannu kun en ottanu sitä talteen niin täytyy metsästää se takasin. Kiva päästä leipoo.
-S

2 kommenttia:

  1. Oli kiva lukee sun juttuja noista tutuista asioista :) Parisuhteen kiemuroista ja bileistä. Sä osaat kirjoittaa tosi hyvin. T. Äitis

    VastaaPoista