maanantai 25. huhtikuuta 2016

Vähän jännempi pyöräretki

Mentiin viikonloppuna porukalla pyöräilee/kävelee, kun ei ollu oikein jaksanu homehtuu sisällä ja Tintti vinku koko päivän, että tahtoo pyöräilee.


Ollaan asuttu tällä paikkakunnalla jo yli 4 vuotta, mutta siltikään ei tiedetä/tunneta kaikkii osa-aluita tästä mestasta. Löydettiinki matkan varrella monia kivitalojen raatoja ja erilaisia kivi kasoja. Oon usein ajatellu, ettei historia kauheesti kiinnosta, mutta olisi kyllä kiva tietää noista taloista, että millon ne on rakennettu, ketä niissä on asunu ja kuinka vanhoja ne on?


Löydettiin myös lentokenttä! En ees tienny, että täällä on sellanen! J totes, että mäkin haluun tollasen koneen. Ihan heti.
Kaiken kaikkiaan meiän "pieni" kävely reissu kesti yli kolme tuntia ja loppuvaiheessa A oli ihan hermoraunion partaalla. Onneks ei ollu ihan kauheen pitkä matka kotiin, kun se sai ne huutoraivarit. Oli kyllä tosi hyvä ulkoilu reitti. Mentiin pitkin metsii eikä jossain vaiheessa ollu mitään hajuu missä me oltiin. Parhaimmat lenkkipolut löytyy, kun niitä ei lähe ettimään.


-S
2 kommenttia:

  1. Kivanoloinen blogi sulla, pitääpäs liittyä lukijaksi ja tutustua ajan kanssa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Ihanaa jos blogi miellyttää, uudet lukijat ovat enemmän kuin tervetulleita :)

      Poista