torstai 19. toukokuuta 2016

Kun löytää sen oikean... Shampoon

Mä oon käyttäny useita shampoo-merkkejä, mutta sitä oikeaa ei oikein tuntunu löytyvän. Käytin aika pitkään TRESemmen shampoota, kun olin saanu äitiltä ison pullon enkä jaksanu/viittiny heittää sitä pois, vaikka se ei yhtään sopinu mulle. Hiustenpesun jälkeen näytti siltä etten ois tukkaa pessykkään. Aattelin eka, että en ollu varmaan pessy tarpeeks hyvin ja huolellisesti, ku yleensä pikku apinat on mukana pesulla. Illalla kun olin käyny suihkussa ja aamulla tukka oli pelkkä rasvaletti aattelin sillonkin, että oon varmaan hikoillu yöllä niin paljon. Seli seli.
Kun oltiin äitin ja tädin kanssa viihteellä niin sattumalta löysin tämän oikean <3 Hotellihuoneessa oli näytteenä Dermosilin Punainen Appelsiini shampoo ja hoitoaine. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä.


En muistanukkaa miltä tuntuu, kun tukka pysyy hyvänä useamman päivän. Ja toi tuoksu! Makeahko appelsiini missä aavistus kirpeyttä. Onneks en oo viel syöny sitä! Olinko vähän nolo ku oon ollu J:lle sillee, et "Haista mun tukkaa! Haista mun tukkaa!" Se on kattonu mua vähän vinksalleen, et "Nii?" Sama kun sisko on tullu kylään nii oon tunkenu tukan senki naamaan "Haista ku tuoksuu hyvältä!" :D Miten joku voiki mennä sekasin jostain shampoosta ja hoitoaineesta? Näköjään ihan helposti. Mainittakoon vielä, että täähän sopii sitten koko perheelle. Tintti ei oo mikään tukan pesun fani nii oon manipuloinu sitä tällä hyvän tuoksusella shampoolla. Eka vähän nuuhkitaan ja katotaan kun on kivan väristä ja sit saan vihdoin luvan pestä sen tukan.
Olin yhteydessä Dermosiliin ja sain muutamia tuotteita shampoon ja hoitoaineen lisäks.


Musta nää mousset on kauheen hauskoja, että miten toi neste muuttuu vaahdoks kun sitä painaa? Mä tykkäsin tästä tosi paljon, koska oli semmosta kevyttä mut kumminkin pesi meikin rippeet tosi hyvin.
Tuoksu ei käyny yhtään nenään. Oli tosi neutraali. Jatkoon.


Tällä lähti meikit tosi hyvin! Koko on just passeli, että se on helppo ottaa reissuun mukaan. Tuoksu oli ehkä hiukan lääkemäinen, mutta ei häiritsevästi. Ehdottomasti jatkoon.


Tää kasvovesi ei sisällä ollenkaan alkoholia ja tässäkin tuoksu on mitä parhain! Mulla ainakin monesti kasvovedet jättää semmosen "kalvon" naamaan ja kun se "kalvo" on hävinny nii sit kiristää niin maan pirusti. Tässä sitä efektiä ei tullu.


Mä tykkään tosi paljon käyttää kuorintavoiteita, kun tulee semmonen tosi puhdistettu fiilis. Monia on tullu kokeiltuu, mut useet on ollu mun makuun aika pliisuja. Bongasin mun yhen kaverin Mary Kay-kotikutsuilla yhden tosi hyvän kuorintavoiteen, mutta se oli pikkasen liian tyyris mun kukkarolle. Aikanaan mun äidillä ja tädillä oli Yves Rockerin kuorintavoidetta mikä oli aivan mahtavaa. Muistan, kun tätiki oike pihtas sitä, kun sen valmistus oli jo lopetettu. Tästä Primosta on tullu mun tän hetkinen suosikki. Riisinjyvämurka, mikä on kuorivana ainesosana, on sopivan kokosta, että kuorinta tuntuu muttei revi ihoo vereslihalle. Jatkoon x10.


Sillon kun sain nää niin tutkin ja kuvailin näitä sillä välin kun J oli tyttöjen kaa suihkussa. Kun se tuli pois niin sano, että "Hyvä, kun nää uutuudet on sulla täällä ja mä jouduin pesee itteni noilla vanhoilla paskoilla." :D Joten meidän mies kantammekin on hyväksynyt nämä tuotteet.
Dermosilin verkkokauppaan pääsee tästä linkistä. Toivottavasti löydätte kaikkea kivaa. Nyt kun itsellä on puhdistuspuoli kunnossa täytyy perehtyä tähän kosteutus-politiikkaan :)
-S

4 kommenttia:

 1. Mä oon käyttäny dermosil:n tuotteita pidemmän aikaa.. Siis meikkejä, rasvoja, shamppoita ja ihonhoitotuotteita enkä vaihtais pois! Niin hyviä kaikki. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon vasta tutustunu näihin kunnolla ja tykkään kyllä tosi paljon :)

   Poista
 2. Dermosilin tuotteet on ihania! Pitäiskin tilata taas jotakin...
  T:Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki pistän niin tilausta menee, kun vanhat loppuu :D

   Poista