sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Selvittiin pelkällä säikähdyksellä

Me harvemmin joudutaan viemään tyttöjä päivystykseen tai lääkäriin ylipäätään. Niillä ei oo ollu kuumetta, vesirokkoa tai flunssaa kummempaa. Muutamat aivotärähdykset on varmasti tullu, mutta niistäkin ollaan selvitty ilman lääkärikäyntejä. Tänä iltana tehtiin poikkeus.
A vetää vähän välii turvalleen ties missä ja nytkin liukastu/kompastu niin, että naama osu trampoliiniin ja puri kieleensä. Aluks en huomannu mihin oikeastaan sattu kun kasvoissa ei näkyny jälkee, kunnes huomasin suussa verta ja sitä rupes tulee syljen mukana ihan kiitettävästi. Juotin samantien kylmää vettä, että verenvuoto tyrehtyy. Kun tyttö oli vähän rauhottunu tarkistin vahingot. Aattelin eka, että oli taas purru huuleensa niin ku aika usein oli käyny. Kielessä se vekki sitten oli. Mitä nopeesti kerkesin vilkasee ei näyttäny pahalta ja hetken päästä A oli ihan oma ittensä. Itku ja verenvuoto loppu tosi nopeesti.
Halusin tarkastaa uudestaan haaverin, kun A oli jo tyyliin unohtanu koko jutun ja näytti sen kieltä leikittäessä. Okei, se olikin aika rajun näkönen vekki. Noin sentin levynen ja suhteellisen syvä v:n mallinen haava. Mulle tuli kylmät väreet ja rupes vähän puistattaa. Tintti kun näki kans sen haavan totes "Hyi! Taaseaa (=karseaa)!"
J tuli aika pian tän äksidentin jälkeen kotiin omista jutuistaan ja sehän rupes hyppii seinille ja rupes miettii et lähettäiskö päivystykseen. Siinä me hetki pohdittiin ja tultiin siihen tulokseen et parempi katsoa ku katua. Eiku vaatteet päälle ja menoks. Mä jäin Tintin kaa kotiin, koska kello rupes olee jo yli kymmenen.
Ei menny ku reilu puol tuntii niin J tuli A:n kanssa kotiin. Lääkäri oli todennu, että oli siinä ja siinä, että olis pitäny jäädä yöks sairaalaan, ku A olis pitäny nukuttaa ja ommella haava umpeen. Tähän ei onneks tarttenu ryhtyy, koska haava ei vuotanu ja tyttö oli ihan kuosissa noin muuten. Anto semmoset ohjeet, että jos nousee korkee kuume tai kieli rupee aristaa niin sit takasin. Toivotaan, että huomenna olis jo paljon parempi.
Poikkeuksellisesti en lisää tähän postaukseen yhtään kuvaa ihan aiheen vuoksi. En välttämättä halua kuvailla verisiä papereita ja tunkea kameraa A:n suuhun :D Pidetään peukkuja pikku neidin puolesta <3
Öitä! -S

2 kommenttia:

  1. :O Mikä on tilanne tänään? Toivottavasti ok, vaikka kipeähän se kieli varmaan on ja syöminen voi olla hankalaa. No jätski ainakin maistuu! :) T:Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haava menny yön aikana tosi hyvin umpeen ettei näy tässä kohtaa muuta, kun tuore arpi. A ei kauheesti tunnu ees aristavan sitä, koska muutama digestive-keksi uppos aamulla ilman ongelmia :D On noi pienet sitkeitä :)

      Poista