lauantai 20. syyskuuta 2014

Laiska päivä

Tänään ei oikein jaksanut tehdä mitään. Tintti heräs jo vähän ennen seittemää ja mä heräsin siihen kun se pussaili eka tyynyään ja sitten rupes pussailee mua :D Ihana. Olin kyllä niin laiska että annoin Tintille puhelimen ja se pisti Netflixin pyörii. Äiti sai nukkuu hetken pidempään. J lähti seiskan jälkeen isänsä luokse joten oltiin typsyn kanssa kaksistaan.
Aika ei tuntunu kuluvan mihinkään. Pesin vähän pyykkiä ja tein  ruokaa. Kuvailin kirppis-juttuja ja surffasin telkkarin ja netin välillä. Ulkona oli ihana ilman, mutta Tintti oli ollu eilisen kuumeessa niin en viittiny lähtee ulkoiluttaa sitä rehellisesti sanottuna itekki olin liian laiska tekemään asian suhteen mitään.


Meidän olkkarin ikkunan edessä kasvaa iso vaahtera mikä on tosi upeen näkönen syksysin

Kattelin ihan huvikseni netistä vähän kalliimman puoleisia asuntoja, ajatuksena "jos voittaisin lotossa minkä tahtoisin". Eipä siellä loppujen lopuks löytyny semmosta mistä olis tullu fiilis, että toi on pakko saada! Hinnat oli sen verran korkeet, että niissä olis pitäny olla kaikki just eikä melke. 4-5h, iso keittiö keittiösaarakkeella, kodinhoitohuone, sauna/pesuhuone, erillinen vessa, yks kerroksinen, jonkun verran pihaa ja autotalli olis plussaa. Semmosen olis aika unelma. Piti pistää lotto vetämään, turha sitä on haaveilla lottovoitosta jos koskaan ei lottoo :)
Alkuillasta aattelin sitte tehä lettuja ku ei sitä ollu muutakaan tekemistä. Tai olishan tota siivoomista ollu tässä meiän hehtaari kämpässä (42neliöö), mutta ei vaan kiinnostanu. Panostan siihen ens viikolla ku oon vapaalla ja yksin. Tietysti joku halus auttaa :)
Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin :) Katotaan tuleeko lotosta mitään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti