perjantai 5. syyskuuta 2014

Sushia ja Harmoniaa

Oon ollu jo ihan sika pitkään hulluna sushiin! Ja tuntuu, että se on vaan pahentunu tän raskauden myötä :D
Tänään käytiin hakemassa iltasyömiseks Hanko Sushista Partyplatter :)


Oli taas aivan järkyttävän hyvää! Tintti on kans innokas sushin syöjä :) Viimeks kun haettiin sushii niin piti ottaa sille ihan oma, koska äiti tahto syödä omansa rauhassa ja se on aina siinä sorkkimassa.


Tuli tässä muuten vanhennuttua alkuviikosta. Ikäkriisi iskee, kun lasiin pamahti 25v! Tunnen itteni kauheen vanhaksi.. Mietin tässä yks päivä mitä kaikkea on kerenny tapahtua 20-25 vuoden välissä. Työpaikat on vaihtunu tiuhaan, naimisiin on keretty, tullu muutettua paikkakunnalta toiselle, oon saanu lapsen ja toinen tulossa. En nyt voi sanoa että mitään en ole saanu aikaan. Toisaalta mitään erityistä työrintamalla ei oo tapahtunu. En ole ns. edenny urallani mihinkään.. No eiköhän sekin aika koita.


Sain pikkuveljeltä ja sen kihlatulta lahjaks mm. lahjakortin Kultajouseen ja sieltä tarttu matkaan tommonen :)

Saatiin kotiin vähän uutta ilmettä kun ruokapöydäntuolit vaihtu samoin kun olohuoneen lamppu.Aikasempi lamppu oli Ikeasta ja alunperin se oli ihan liian matalalla, mutta oli niin kiva ettei se haitannu. Sitten rupes paperi höhhelöt käpristyy niin se oli sit vika tikki. Tässä uusi tulokas:


Paljon elegantimpi :D Tarttis kyllä vielä toisen samanlaisen tohon keittiön puolelle niin tulis sitä yhtenäisyyttä. Toi oli Anttilassa tarjouksessa 39,90e kun alkuperänen hinta oli 69,90e ellen kauheesti valehtele. Olin aikasemmin kattonu tota lamppuu mutta oli vähän turhan tyyris..

Kai se on pakko rupee menee vällyjen väliin, koska huomenna olis työpäivä. Oon melkein koko viikon ollu vapaalla ja tuntuu etten oo mitään saanu aikaseks. Sunnutaina olis vapaa ja ens viikolla alkaakin täys viikko jipii..
Mutta näihin tunnelmiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti