torstai 4. syyskuuta 2014

Syksyn tulo

Kesä tuli ja meni. Rupesin kyllä odottamaan jo syksyä, kun oli niin järkyttävät helteet ettei mitään rajaa. Kesäkuu eli juuri se lomakuukausi oli sitten jotain ihan muuta kuin lämmintä.. No aina ei voi voittaa.
Vuokrattiin yhdeksi viikonlopuksi mökki kun tädillä oli häät vähän kauempana. En edes muistanut millaista on olla mökillä. Ihan rentouttavaa vaikka piti olla silmä kovana ettei Tintti mee yksinään veteen.Sinä viikonloppuna ei onneksi tullu vettä. Kyllä Suomen kesä osaa olla kaunis. Tosin noista kuvista tunti pari eteenpäin meni taivas täyteen pilveen.. Tintti pääsi ekaa kertaa soutelemaan ja äitii kyllä taisi jännittää enemmän.
Tädin hääpäiväkin selvisi ilman sadetta mutta lämpöä ei ollut juuri nimeksikään. Mutta hääpari sai unohtumattoman päivän <3
Ihana pieni prinsessani <3

Takasin tulomatkalla poikettiin Heinolan lintutarhassa. Olin alunperin suunnitellut meidän perheelle Suomi-reissua mutta se sitten kariutui pariinkin otteeseen. Tämä lintutarha oli eräs kohde ja nyt päästii käymään siellä. Kyllä tykättiin.Loppukesä menikin näiden parissa:
Myin siis mansikoita :D Pitää sitä kaikkea kokeilla ja oli hyvin leppoista hommaa varsinkin kun vertasin sitä edelliseen työhöni. Voitte kyllä uskoa, että tuon jälkeen ei tehnyt pahemmin mansikoita mieli :)

Syksy on usein muutosten aikaa. Toiset lähtevät opiskelemaan vähän kauemmaksi (niin kuin eräs ystäväni lähti Rovaniemelle asti), jotkut muuttavat tai pistävät elämäntavat uusiksi. Itsellekki tulee usein sellanen olo, että haluisi tehdä jotain uutta ja jännittävää. Nuorempana se liittyi enemmänkin ulkonäköön, mutta nykyään haluan tehdä jotain mikä liittyy elämääni. Toki toisen lapsen saaminen on mullistava elämänmuutos mutta entäs sen jälkeen? Haluaisin ihan uuden työn uudelta alalta, mutta vaatisiko se meilkeinpä takaisin koulunpenkille menemistä? Ajatus opiskelusta ei kamalasti houkuttele eikä se ole taloudellisesti mahdollista. Meidän taloustilanne ei kestä kahta opiskelijaa ja kahta pientä lasta. Muutto toiselle paikkakunnalle ei tule kysymykseenkään. Olen vihdoin löytänyt sen paikan missä tykkään asua ja täältä en lähde kulumallakaan!
Bikinivartalon tavoittelu ei tässä kohtaa oikein onnistu eikä semmoista tulisi vaikka yrittäisi :D Täytyy pistään mietintämyssyyn tämä muutosten tavoittelu että mitä se oikeasti on..

Päätän tämän kirjoituksen tältä illalta ja vielä hyvin syksyisiin tunnelmiin. Valoa pimeneviin syysiltoihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti