lauantai 13. syyskuuta 2014

Lauantai

Tänään onki ollu ihan mukavasti tekemistä hela dagen.
Teen usein viikonloppusin kun on aikaa ja tarvikkeita niin kunnon aamupala-leivät. Tintille tein omat ettei se tuu osingoille.

  
Tässä tämän mun seuralaiseni leivät hetken päästä ja totta kai se tuli sitten pummimaan.
.
Aamupalan jälkeen, kun oltiin kennolla herätty ja laitettu kaikki valmiiks lähettiin J:n velipuolen pojan 5v synttäreille. Heillä oli trampoliini pihalla niin pääsi likka vähän hyppimään.

Serkku-poika piti vahtia
Vauhdikas päivä jatkuikin mun pikkuveljen luokse pitämään Partylite kutsuja, tai itseasiassa kutsut oli sen kihlatun :) Eka kerta kun pidin kutsuja ns. tuntemattomille niin voin sanoo että vähän jänskätti. Onneks kaikille oli Partylite tuttu niin ei tarvinnut siitä sen enempää esitelmöidä.

Tein vähän erilaisemman pöydän kun omille kutsuille

Siellä joku nimeltä mainitsematon henkilö oli puhaltelemassa taas kaikkia kynttilöitä sammuksiin. Sovittiin J:n kanssa, että ne heittää mut seuraavaan Partylite paikkaan, että saan keskittyä (Mähän siis vihaan autolla ajamista yli kaiken. Syy: tuntematon).
Veljen luona vierähti oikein mukavasti tunti jos toinenkin ja sitten piti lähteä kotia kohti, kun Tintti rupes olee jo ihan mahoton kertaa kymmenen! Eipä kauaa tarvinnu ajaa, kun nukahti autoon.

Oli sattumoisin myös tosi upee auringonlasku


Kotiin kun päästiin kannettiin vaan Tintti sänkyyn niin jäi sinne hyvin mielin nukkumaan.
Meillä tuli muuten tänään J:n kanssa 5 vuotta siitä, kun ruvettiin olee yhessä. Eipä tehty mitään fänsiä. Muutama viikko sit aattelin et joku kylpylä-juttu ois jees, mut sit tuli nää synttäri yms. jutut nii aattelin jos mentäis kahestaan syömään. Tintti vaan mun siskolle siks aikaa hoitoon, mut meni kyl sen verran myöhäseks, että jätettiin väliin. Siispä,

Vähän mäkkäri sapuskaa ja pleikkarii :D

Huomenna pitäis vähän siivoo ku mama tulee kylään.
Hyviä viikonlopun jatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti