lauantai 30. huhtikuuta 2016

Ihanaisia Dumle-munkkeja

Mun rakas ystävä oli meillä pitkästä aikaa kylässä. Musta on kiva tehä kaikkee hyvää, kun saan tän spessu vieraan meille kylään :)
Vierailu ajankohta tuli sopivasti ruoka-aikaan niin tein meille lasagnee. Oon siinä yleensä tosi huono, mut nyt onnistu vihdoin ja viimein. Tein sen ekaa kertaa kananpojan jauhelihaan. Jälkkäriks syötiinkin ystävän tuomaa porkkanakakkuu. Mä rakastan porkkanakakkuu yli kaiken!


Hyvän ystävän seurassa aika menee ku siivillä ja juteltavaa oli enemmän kun tarpeeks. Tuli puhe vappu simasta ja munkeista niin bongasinki ohjeen Dumle-munkeista. Ohje löytyy täältä Lähetin J:n kauppaan hakee öljyy ja Dumleja. Ei, kun tekemään. Mä en tehny viime vappuna ollenkaan munkkeja ku edellisen vuoden munkit oli pelkkii raakoja palleroita...Kun paistoaika rupes lähenee nii tajusin ettei meillä oo vieläkään sitä reikäkauhaa. Normi kauhaan jää hirveet kasat öljyy ja sit se onki siel sokerissa. Mutta hätä ei ollu tämän näköinen! Mun ihana händimän tuunas meille reikäkauhan! Ja toimi paremmin ku hyvin :DMunkit onnistu tällä kertaa paremmin, kun hyvin. Pelkäsin koko ajan, et ne on pelkkää taikinaa sisältä. En oo ikinä syöny noin hyvii ite tehtyjä munkkeja! Ja ne oli sopivan pienii, että niitä tuli syötyy ku huomaamatta joku viis! :D

Teettekö te itse munkkeja ja simaa? Me taidetaan tällä kertaa tyytyä kaupan simaan :)
Oikein hyvää vappua kaikille!
-S

4 kommenttia:

 1. Kyllä sulla on tosi kätevä mies ja reikäkauha on parempi ku kaupasta
  ostetut.Munkitkin näkyi onnistuneen, hyvä hyvä :)
  T.Äiskä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta :D Nyt on ihan uniikki reikäkauha :) Eipä tartte enää tänä vuonna syödä/ tehä munkkeja. On munkki kiintiö sen verran täysi :)

   Poista
 2. Ompas sulla kekseliäs mies! Hienon reikäkauhan teki tuosta noin vain! Ja munkit näyttävät tooosi hyviltä, nam!
  T: Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan mahtava ja tosi taitava käsistään :) Munkit oli kyllä menestys :D

   Poista