maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäinen

Pääsiäinen meni meidän perheessä oikein kivasti ja rauhallisesti. Ei tehty mitään sen suurempaa tai stressattu koristeita, syömisiä ja tekemisiä. Ainoa pääsiäiskoriste oli Tintin kerhossa tekemä tipu. Se on kyllä niin söpö että!

 J halus tehä uunijäätelöä ihan vaan tekemisen ilosta ja oli kyllä tosi hyvää pitkästä aikaan. Ei se kauaa säilyny kun oli jo hävinny. Jämät unohtu pöydälle ja A meni sinne sitten sörkkimään. Sitä sotkun määrää! Ja koko tyttö oli ihan jätski-marjasotkussa. Harmi ettei sitä tilannetta tullu todistettua.Ilmat oli mitä ihanimmat pitkästä aikaa. Aurinko paisto ja kummasti se mieliki piristy siitä valon määrästä. Kellojen siirtäminen ei oikeastaan vaikuttanu pentuihin millään tavalla. Itellä on vielä sopeutumista, mutta ei haittaa yhtään, että on pidempään valosampaa. Salille oli helppo lähtee siinä auringon paisteessa.


Oli kiva saada iskä meille tänään kylään. J vaihto iskälle autoon kesärenkaat ja pikapesi auton. Vedettiin kunnon kebab-mätöt porukalla. Oon vieläkin ihan ähky, mutta kyllä se vaan on niin hyvää.


Tuntuu, että sitä on tullut joka päivä vedettyä jotain herkkua niin nyt täytyy vähän keventää ja jättää kebabbilat sikseen.

-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti