keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Retkeilypäivä

Eilen oli tosi ihana ilma niin päätettiin lähtee Tintin kerhon jälkeen retkeilee Myllykoskelle. Haettiin kaupasta vähän retkieväitä mm. makkaraa, että päästään vähän grillailee.
Se reitti mikä me valittiin ei ollu kaikkein helpoin varsinkaan kun oli rattaat mukana. Viime kerralla kun oltiin niin A oli rintarepussa ja sillon ei ollu lunta saatika jäätä. J joutu välillä kantaa A:n rattaineen päivineen, että päästiin eteenpäin.

Päästiin vihdoin ja viimein ehjänä ja hengissä perille. Notskin sytyttämisessä meni tovi jos toinenkin kun oli niin märkää eikä tolle paikalle ollu jätetty polttopuita. Sai J sen syttymään (mitäpä se nyt ei sais syttyy ;) ) niin päästiin grillaa. En muistanukkaa miten hyviä grillatut vaahtokarkit on! Ei kauheen kauaa keretty hengailee kun rupes tulee kylmä ja A oli jo ihan hermoraunio. Mentiin lyhyempää ja suorempaa reittiä takas autolle. Se ylämäki oli tosin ihan jäässä niin oli vähän haastetta päästä se ylös (sen takii ei alunperin sitä reittii edes valittu ja haluttiin kumminkin kävellä enemmän ku 5min).Kaiken kaikkiaan retki oli onnistunu. Tytöt tykkäs (paitsi loppuvaiheessa), sai raitista ilmaa, pääs grillaa ja pois kotiympyröistä. Mä tykkään tehä lasten kanssa kaikkee ja käydä paikoissa, koska noista jää muistoja ja tytötkin varmasti tykkää muistella isompana, että mitä kaikkee ne on tehny pienenä. Ens kerralla mennään sitten kun on vähän lämpimämpää, että Tintti pääsee J:n kanssa kalastamaan.
-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti